De kunst van “het handen opleggen” is al zo oud als de weg naar Rome.
Sinds mensenheugenis wordt dit al gedaan.
Het is een natuurlijk instinct om je handen op jezelf of op iemand anders te leggen als er sprake is van verwonding, als je je niet lekker voelt, troosten of op een zere plek leggen.

Moeders zijn daarvan een prachtig voorbeeld: als je kindje is gevallen, wat doe je dan, je troost en je legt je hand op de zere plek, we doen het allemaal.


De energie van menselijke aanraking bevat genezing, zorg en Liefde.
Deze energie is bekend over heel de wereld en onder vele namen: -Chi of KI in China, -Prana- in India, -Ruach- in het Hebreeuws en in Japan heet het –Reiki-.Shambhala en is een oud energie systeem en stamt al vanuit het oude Atlantis.

Toen Atlantis werd verwoest vertrok Germain met een aantal van zijn volgelingen naar het historische Tibet. Daar probeerde hij door te gaan met het verhogen van het collectief spiritueel bewustzijn.
Om te zien wat er zou gebeuren. Met deze wetenschap gaf hij 3 symbolen aan een aantal personen die zeer verwant waren aan het Atlantische ras.
De meeste van hen gebruikten de symbolen voor hun spirituele groei, anderen misbruikte de energie.
Zoals al vermeld, is in de herfst van 1998 deze fantastische “nieuwe” energie aan de mensheid geschonken door Master Saint Germain (de Bron waar Reiki uit is gegeven van Dr. Mikao Usui) via een Master Leraar; Hari Das Melchizedek.
De mens was klaar voor een verhoogde energie vanwege al het werk dat mensen op aarde hebben verricht om hun trillingsniveau te verhogen.
Daarom is Master Saint Germain in staat geweest om deze hele hogere vibratie tot ons te zenden.
Het is een verlenging van de Reiki-energieën omdat het Reiki systeem incompleet is, omdat de mens er  toen gewoonweg nog niet aan toe was om de hogere energieën te ontvangen.
Maar heden ten dage doet Reiki gelukkig nog steeds goed zijn werk.

Master Germain heeft gevraagd om deze energie: Shambhala Multi Dimensional Healing te noemen. Of kortweg Shambhala MDH. Shambhala MDH bouwt verder aan het origineel Reiki-systeem door toevoegingen.
Als je de Reiki en de Shambhala MDH wil vergelijken is de Reiki een 50 watt lamp en de Shambhala een 500watt lamp.

Dat wil niet zeggen dat de Reiki niet goed meer is..  natuurlijk wel.
Het blijft een Universele Liefdes energie, vanuit je hart.
Alleen is Shambhala MDH vele malen krachtiger.
En is Shambhala meer van deze tijd. Tevens is Shambhala MDH niet alleen sterker, maar ook zachter. Makkelijker te leren en goedkoper.

De kern van de Shambhala MDH is LIEFDE en VRIJHEID. Liefde voor jezelf en een aangeboren besef van verbondenheid met de gehele schepping en Vrijheid van alles wat in de weg staat van dat besef.
Vrijheid om te weten Wie je bent en ook om in jouw eigen kracht en meesterschap te stappen.

Ook als je ingewijd bent als Reiki Master zal je Shambhala MDH als een aanvulling en een verrijking ervaren. Je hebt geen speciale vaardigheden, ‘bijzondere gevoeligheid’ of vooropleiding nodig om met Shambhala MDH te kunnen werken. Wel gezond verstand.

Shambhala MDH wordt niet alleen gebruikt als healing voor fysiek, mentaal en emotioneel vlak, voor, mensen, planten en dieren.

Maar ook voor materiële aspecten uit het leven. Je huiskamer of auto of werkplek. Je kunt zelfs energie klaarzetten voor een paar uur later. Kortom een Shambhala MDH is voor alles waar jij van houd. Shambhala MDH brengt je terug in je kracht en capaciteiten, zodat zelf-healing plaats kan vinden op spiritueel, mentaal/emotioneel en fysiek niveau.

Het leven is iets wat jij persoonlijk moet ontdekken ervaren in en met jouw Liefde.

Shambhala MD Healing werkt heel goed bij o.a.:

* Slapeloosheid en stress

* Rustgevend.

* Ontstekingen.

* Napijn bij operaties.

* Hoofd, -menstruatie en andere pijnen.

* Herstel na een zware ziekte en na medicijnkuren.

* Verkoudheid en griep.

* Emotionele onrust, trauma’s en verwerking van verdriet.

* Voor- en najaar moeheid.

* Het onderhouden van een goede gezondheid en welzijn.
   Chakra's opschonen.

Een behandeling werkt ontspannend en brengt je lichaam, geest en energetisch veld (terug) in balans, het heelt je fysieke en energetisch lichaam.

Als het leven op een bepaald moment in je leven zwaar, lastig en
verdrietig is, is de enige optie:
Het even toelaten, uithuilen en transformeren en zo positief mogelijk blijven  OM-denken.

Wanneer je in de negativiteit gaat zitten dan maak je de energie zwaar en zorgt dat er voor dat je energie zakt. Als je open kunt blijven, voor dat wat er juist aan de hand is, dan zal je ook beter kunnen zien waarom je blijft kiezen wat je kiest en vanuit welk patroon dat is.
Het leven is er echt om ons te helpen en te ondersteunen.
Pas op het moment dat je dat toelaat zal je de signalen gaan herkennen. We hoeven er alleen maar toestemming voor te geven. Uit veroordeling naar jezelf toe te gaan.

Weet dat jij belangrijk bent. Als jij op alle manieren goed voor jezelf zorgt, kan je ook weer voor anderen zorgen.

Voor behandelingen klik hier: Behandelingen

 

Geniet van een Shambhala MDH-ET behandeling

Kom terug in balans

Neem contact op met je innerlijke zelf.

Kortom een cadeautje voor jezelf.
 

 Heb je vragen: Ga dan naar mijn  Contact formulier.
Of naar: