Wat is Soul Retrieval

Soul Retrieval  is een Sjamanistisch en energetisch ritueel. Bij een sessie Soul Retrieval haal je je ziels (en hart) stukjes terug die je in de loop van je leven hebt weggeven.
Soms bewust en soms onbewust. Eenvoudig gezegd is het, het verbreken van energetische verbindingen die geen nut meer hebben.

                  
Waarom raak je stukjes kwijt, hoe gebeurd dat gedurende je leven? 

Zielsverlies kan zich voordoen bij sterke emotionele gebeurtenissen.
Een traumatische gebeurtenis meemaken, dat je b.v. zelf een ernstig ongeval heb gehad of hebt gezien, dan kan een vitaal deel van onze ziel, zich gaan afscheiden en niet meer terug komt. Je voelt dat je niet meer de oude ik bent, of voelt na een traumatische gebeurtenis alsof er een stuk van jezelf verloren gegaan niet meer terug gekomen is.
M.a.w. je hebt ergens een stukje laten liggen en dat kan zelf een plek zijn op aarde waarmee je je intens verbonden voelde. Je maakt een intense echtscheiding mee en je kunt niet meer bij jezelf komen, ergens ben je wat van je Zelf kwijtgeraakt.
Dat sluit je letterlijk en figuurlijk af, om maar niet al je emotionele pijn te hoeven voelen.
Dat is een systeem van het lichaam om je op dat moment te beschermen.
Het probleem ontstaat dus wanneer een deel van de psyche of ziel niet spontaan terugkeert en je je down of je niet jezelf voelt. Net of jij niet meer jij bent.
Ook kan je zielsverlies ervaren doordat je een deel van je hart of ziel aan iemand anders hebben gegeven en dat die iemand zich ineens aan jou probeert vastklampt of macht op je uitoefent. Angst en ongezonde verbindingen met anderen worden terug gehaald en zorgt dat je leven een helende wending krijgt. Soms geef je ook onbewust een stukje ziel weg aan iemand, gewoon omdat je intens veel van iemand houd.

Soul Retrieval, is dus het terug halen van die ziele(hart)-stukjes. Met je geest kun je je ziele stukjes niet terug halen…je doet met je hart en integreer weer  IN je hart. Het is een eeuwen oude Sjamanistische methode om deze delen van de ziel weer terug te brengen in je hart en weer in je leven en te gaan integreren. Het is een energetische healing methode waarin je door middel van een diepe meditatie die verloren stukjes van de ziel opspoor, lokaliseer en opnieuw installeer in jouw hart energieveld zodat jij weer heelheid en balans kunt ervaren in het dagelijkse leven.


Een Soul Retrieval geeft je je persoonlijke kracht terug.